• Windsurf Village Baia dei delfini | Loc. Porto Pollo, 07020 Palau (OT) Italia
    Tel. +39.0789.704075 • Fax +39.0789.704066 • info@windsurfvillage.it

Sportslige aktiviteter for enhver smak!

Strandliv & Underholdning
5beachvolleyVi har ikke tenkt å lage en Club-Med atmosfære med underholdning 24 timer i døgnet non-stop…kundene våre består hovedsaklig av sportsfolk som er mer enn fornøyd med hva turistlandsbyen kan tilby. Skulle noen allikevel kjede seg, kan en animator muntre opp ferien deres i høysesongen og foreslå forskjellig slags typer underholdning som kveldsgrilling på stranda, windsurfregattaer, turneringer i sandvolleyball, bowling eller dart, sykkelturer, middager på stranden eller i gårdshuset, osv.. Mulighet for å leie båter eller annen type fartøy (seilbåter eller motorbåter). På stranda fins det leker for barna.


Rideturer
8cavallo“I Cavalieri di Sardegna” organiserer rideturer med pauser på de ensomme strendene på stiene i Capo’Orso. Turer fra 2 til 4 timer. Også for nybegynnere. Bading med hest.
Avgang kl. 9.00 – Retur ca. kl. 12.30. Anbefalt utstyr: håndkle, badedrakt/badebukse, fotoapparat. Naturalistiske gåturer (varighet 2 timer) fra kl. 17 og senere. Pony for barn og ungdom.


Dykking – Kurs
7divingNautilus Dykkesenter er Padi 5* Palm Resort, grunnlagt i 1994 i den lille byen Palau 5 minutter fra Windsurfvillage Porto Pollo. Med vår erfaring og profesjonalitet kan vi ta deg med til den vakre marineparken La Maddalena og til marinereservatene i Lavezzi. Hvorfor dykke med oss? Vi har en strategisk posisjon hvorfra vi kan lett nå 40 dykkesteder, et praktisk ombordstigningssted, raskt og bygd med hensikt for dykkere, profesjonelle, folk som er kjent i nærmiljøet, muligheter for Nitroxdykking, Padikurs for nybegynnere og profesjonelle og alle Padis kurs innen spesialiteter.


GYM
palestraThe Residence har eget treningsstudio, reservert til eksklusiv bruk av kunder. Ligger i landsbyen, har en TV, air condition og følgende utstyr:

– Cyclette
– Multifunction Machine
– Lower Back Bench
– Adjustable Bench
– Crunch Bench
– Leg Extension
– Seated Leg Curl


Minifotball
3campoFotballbane med syntetisk gress i nærheten.

Comments are closed