• Windsurf Village Baia dei delfini | Loc. Porto Pollo, 07020 Palau (OT) Italia
    Tel. +39.0789.704075 • Fax +39.0789.704066 • info@windsurfvillage.it

Kite & Windsurf

banner_windsurf_zone

Kitesurfing
8Den RRD Kite Pro Center ligger i Kiteboarding Zone (venstre Bay) fra Porto Pollo aerea. Dette området er spesielt godt egnet for kiteboarding på alle nivåer på grunn av de stabile vindforhold. Under RRD telt, vil du finne 40 nye brett og drager levert av vår partner RRD. For å maksimere din kite erfaring, vi bare gi utstyr av nyeste design og beste kvalitet ved å fornye vår beholdning hver 6. måned. Alle våre kiteboarding utstyr er tilgjengelig på RRD telt (vi flytte det hver dag fra hovedbasen til kite sonen med båt). Vi tilbyr også våre kunder med kite-spesifikk støtte, inkludert: utsetting og landing drager, redning / shuttle båt, verksted og kompressor for å blåse opp drager. Ved teltet, har også strandstoler og kjølebokser for din komfort. Leiepriser inkluderer våtdrakt, sele, redningsvest, hjelm, styre og / eller kite.

Windsurfing
7ragazza

Er du opptatt av å lære å windsurf og å oppleve den fantastiske hastigheter som er oppnådd ved hjelp av sele og fot-stropper?

På vår MB-Pro senter vi ikke bare kan lære deg dette, men også mye mer. Under kyndig veiledning av våre erfarne medarbeidere, er du garantert å utvikle seg raskt. Vi bruker simulatorer og video lære å hjelpe deg bedre selv om du allerede er en ekspert! Effektiviteten av vår undervisning system har blitt bevist av vår 30 år lange erfaring i windsurfing utdanning. Nye kurs starter hver dag, men må bestilles en dag i forveien. Mange kurs og nivåer å velge mellom.

Comments are closed