• Windsurf Village Baia dei delfini | Loc. Porto Pollo, 07020 Palau (OT) Italia
    Tel. +39.0789.704075 • Fax +39.0789.704066 • info@windsurfvillage.it

Kite & Windsurf

banner_windsurf_zone

Kitesurfing
8De RRD Kite Pro Center is gelegen in het Kiteboarding Zone (links Bay) van Porto Pollo aerea. Dit gebied is bijzonder geschikt voor kitesurfen op alle niveaus vanwege de stabiele wind. Onder de RRD tent vindt u 40 nieuwe boards en kites door onze partner RRD geleverd vinden. Om je kite te maximaliseren, wij leveren alleen apparatuur van de nieuwste design en de beste kwaliteit door het vernieuwen van onze inventarisatie om de 6 maanden. Al onze kiteboarding apparatuur is beschikbaar op de RRD tent (we bewegen het elke dag van de belangrijkste basis om de kite zone met de boot). We bieden ook onze klanten met kite-specifieke steun, waaronder: lancering en landing vliegers, redding / shuttle boot, reparatiewerkplaats en compressor voor het opblazen van vliegers. Bij de tent, hebben ook strandstoelen, en koelboxen voor uw comfort. Huurprijzen zijn inclusief wetsuit, harnas, zwemvest, helm, board en / of kite.

Windsurfing
7ragazza

Bent u enthousiast om te leren hoe om te windsurfen en de adembenemende snelheden die worden bereikt door het gebruik van de gordel en de voet-bandjes te ervaren?

Op onze MB-Pro Center kunnen wij u niet alleen dit, maar ook nog veel meer te leren. Onder de deskundige begeleiding van onze ervaren medewerkers, bent u gegarandeerd om snel vooruitgang te boeken. We maken gebruik van simulatoren en video leren om u te helpen verbeteren, zelfs als u al een expert! De effectiviteit van ons onderwijs systeem is bewezen door onze 30 jaar lange ervaring in het windsurfen onderwijs. Nieuwe cursussen starten elke dag, maar hebben een dag om van tevoren geboekt worden. Veel cursussen en niveaus om uit te kiezen.

Comments are closed