• Windsurf Village Baia dei delfini | Loc. Porto Pollo, 07020 Palau (OT) Italia
    Tel. +39.0789.704075 • Fax +39.0789.704066 • info@windsurfvillage.it

Sportactiviteiten voor iedereen!

Strandleven & Entertainment
5beachvolleyOnze gasten bestaan voornamelijk uit sportieve personen die erg tevreden zijn over het aanbod van ons Vakantiepark. Mocht u zich alsnog vervelen, kan een entertainer wellicht uw vakantie verrijken. Wij bieden in de loop van het hoogseizoen verschillende vormen van vermaak zoals barbecueavonden op het strand, windsurfwedstrijden, beachvolley toernooien, jeu-de-boules of darten, fietstrajecten, avonden op het strand of een bezoek aan een agritoerisme, enz. Ook kunnen er rubberboten of andere soorten vaartuigen (zeilboot of motorboot) worden gehuurd. Op het strand zijn spelletjes voor de kinderen te vinden.


Paardrijdtochten
8cavalloDe Cavalieri di Sardegna organiseert paardrijdtochten met een stop bij het afgelegen strandje met de vuurtoren van Capo d’Orso. Tocht van 2 tot 4 uur. Ook voor beginners. Het water in met het paard. Vertrek 09:00 uur – Terugkeer 12:30 uur. Aangeraden uitrusting: handdoek, badkleding, fototoestel. Tocht van 2 uur door de natuur vanaf 17:00 uur. Pony voor de kinderen.


Snorkelen – Duiken – Cursussen
7divingNautilus Diving Center is een Padi 5 sterren Palm Resort en is opgericht in 1994 in Palau op 5 minuten afstand van het Windsurf Vakantiepark Porto Pollo. Met onze ervaring en professionaliteit begeleiden wij u naar de schoonheid van het zeepark van de La Maddalena-archipel en naar het zeereservaat van Lavezzi. Waarom duiken met ons? Vanwege de strategische ligging van waaruit alle 40 duikpunten makkelijk te bereiken zijn en van waaruit de inscheepplaats, die is gebouwd voor het duiken, makkelijk te bereiken is. Ook bieden wij professionals, kenners van dit gebied, de mogelijkheid om met Nitrox te duiken, Padi duikcursussen voor beginners en professionals en alle specialty Padi duikcursussen.


GYM
palestraDe Residence beschikt over een eigen fitnessruimte, voorbehouden aan het exclusieve gebruik van de klanten. Gelegen binnen het dorp, heeft een tv, airconditioning en de volgende apparatuur:

– Cyclette
– Multifunction Machine
– Lower Back Bench
– Adjustable Bench
– Crunch Bench
– Leg Extension
– Seated Leg Curl


5-tegen-5 voetbal
3campoNabijgelegen kunstgrasveld.

Comments are closed