• Windsurf Village Baia dei delfini | Loc. Porto Pollo, 07020 Palau (OT) Italia
    Tel. +39.0789.704075 • Fax +39.0789.704066 • info@windsurfvillage.it

Uitgerust Strand, Bar, Beach Volley en Entertainment

Bar en Restaurant
spiaggia_barDe zon, een duik in het water, de wind….en op een paar meter afstand van de kust vrienden aan de bar…; aan de bar kan worden genoten van een cocktail of een koud biertje, terwijl het laatste nieuws op het gebied van windsurf of het weer besproken wordt. Wie trek heeft kan genieten van één van de vele gerechten die speciaal voor hen bereid worden. De chef weet altijd te verrassen met een gerecht die exact aan uw behoefte voldoet. De Beachbar en het Restaurant zijn als een oase in het paradijs.


Strandleven en entertainment
spiaggia_beachlifeOnze gasten bestaan voornamelijk uit sportieve personen die erg tevreden zijn over het aanbod van ons Vakantiepark. Mocht u zich alsnog vervelen, bieden wij in de loop van het hoogseizoen verschillende vormen van vermaak zoals barbecueavonden op het strand, windsurfwedstrijden, beachvolley toernooien, jeu-de-boules of darten, fietstrajecten, avonden op het strand of een bezoek aan een agritoerisme, enz.


Porto Pollo
Slide_Spiaggia2Aan deze goed beschutte haven bevinden zich heerlijke opeenvolgende stranden, die worden afgewisseld met granieten rotsen, tot aan het Isola dei Gabbiani. De goudkleurige zandstranden herinneren aan het zonnige karakter van de kust, en lopen door tot aan de zeebodem, waardoor het water bijzonder helder van kleur is.


1ombrelloni

ragazzi

2spiaggia_pan

3baia-aerea

4spiaggia_milki

5spiaggia_sopra-tetto

6famiglia

7bar+surfers

8spiaggia-da-bar

9bar

10ragazzi2

famiglia2

puff

Comments are closed