• Windsurf Village Baia dei delfini | Loc. Porto Pollo, 07020 Palau (OT) Italia
    Tel. +39.0789.704075 • Fax +39.0789.704066 • info@windsurfvillage.it

Velorganisert Strand med Bar, StrandVolley og Underholdning

Bar og Restaurant
spiaggia_barSol, hopping, vannskvetting, vind…nydelig….. Bare noen få meter fra land, venter vennene på meg i baren …. (heldige), de har fulgt etter meg og nipper til en cocktail eller en kald øl og snakker om det siste Windsurfutstyret eller værmeldingen. De som er sultne har allerede smakt på de rettene som har blitt tilberedt spesielt for dem, og jeg …kan velge og vrake. Jeg følger kokkens råd, som forøvrig alltid er innstilt på å komme våre ønsker imøte. Strandbaren/Restauranten—en oase i paradiset.


Strandliv & Underholdning
spiaggia_beachlifeVi har ikke tenkt å lage en Club-Med atmosfære med underholdning 24 timer i døgnet non-stop…kundene våre består hovedsaklig av sportsfolk som er mer enn fornøyd med hva turistlandsbyen kan tilby. Skulle noen allikevel kjede seg, kan en animator muntre opp ferien deres i høysesongen og foreslå forskjellig slags muligheter for underholdning som kveldsgrilling på stranda, windsurfregattaer, turneringer i sandvolleyball, bowling eller dart, sykkelturer, middager på stranden eller i gårdshuset, osv..


Porto Pollo
Slide_Spiaggia2Denne havna er spesielt skjermet og gir utsikt over herlige strender som ligger etter hverandre og som avveksles med granittklipper helt til måkenes øy. Strendene har gyllen sand, som reflekterer solfylte strekninger av kysten og fortsetter på havbunnen en lang strekning, noe som gir vannet en helt spesiell klarhet.


1ombrelloni

ragazzi

2spiaggia_pan

3baia-aerea

4spiaggia_milki

5spiaggia_sopra-tetto

6famiglia

7bar+surfers

8spiaggia-da-bar

9bar

10ragazzi2

famiglia2

puff

Comments are closed